Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
Pita
Kuracie mäso v páce (vajíčko)
Koreniny: Shawarma
Hummus
Matbucha
Zelené Mango
Israeli Salad: uhorka, paradajka, petrž.vňať, šalotka, soľ,
korenie, olivový olej, citrón
Koriander, vňať čerstvá
Postup:
Mäso do pácu, odložiť odstáť.
Šalát - nakrájať a ochutiť, zamiešať, dať do chladu.
Ugrilovať mäso
Naservírovať “šaláty” a dať lyžičky na naberanie.
Ohriať pity, rozrezať na polovicu, el. gril/toustovač.
Ukázať plnenie pity.
Servírovať na veľký tanier, na tanier ide šalát (je sa vidličkou) a pita do ruky.