Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
Korpus
300 g maslových sušienok
125 g masla
Krém
300 g bielej čokolády
200 g jemného tvarohu
200 g nátierky z čerstvého syra
300 ml smotany na šľahanie 33%
Šťava z dvoch citrónov
Na zdobenie: 300 g jahôd
Postup:
Sušienky rozmeľ najemno. Maslo nechaj rozpustiť nad parou a zmiešaj so sušienkami. Takto pripravenú zmes nasyp na dno pohárikov. Očisti jahody, nakrájaj na polovice a ulož na sušienky reznou stranou k stene pohárika. Čokoládu nalám a nechaj rozpustiť vo vodnom kúpeli. Medzitým tvaroh, nátierku a smotanu vyšľahaj do polotuha. Prilej citrónovú šťavu, vlažnú čokoládu a došľahaj. Krém opatrne navrstvi do pohárika tak, aby jahody zostali viditeľné, môžeš použiť aj cukrárske vrecko. Zvyšné jahody ozdobne ulož na kŕem.