Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
Múka
Cukor
Olej
Vajcia
Prášok do pečiva
Mlieko
Tvaroh
Práškový cukor
Šľahačka
Stužovač
Vanilkový cukor
Lekvár
Jahody
Mäta na ozdobenie
Postup:
Bielky vyšľaháme a všetky ingrediencie postupne primiešame. Cesto vylejeme na plech a upečieme. Keď cesto vychladne, vykrojíme rovnaký kruhové tvary.
Príprava plnky:
Vyšľaháme šľahačku, pridáme tvaroh, stužovač, cukor – práškový aj vanilkový. Vymiešame do hladkého krému. Plnku budeme dávať medzi dva pláty cesta. Nakoniec nakrájame jahody. Dáme na panvicu, pridáme cukor a uvaríme čatní. Zmesou polejeme tortičku, dozdobíme mätou.