Predjedlo:  Opekance z pece

Predjedlo: Opekance z pece

Kuracie pečienky v slanine.

Ochutnajte u vás doma recept z Bez servítky!

Potrebujeme:

500 g kuracie pečienky

Plátky prerastenej slaniny 

4-5 veľké cibule

3 ks Cibuľová bagetka  

Olivový olej

Bakzamikový ocot na ozdobu

Cesnakové klíčky na ozdobu

Zdroj: TV JOJ

Postup: 

Kuracie pečienky nakrájame na menšie kúsky, následne ich zabalíme do slaninky a zrolujeme. Pokvapkáme olejom. Následne sa dávajú na plech, kde sa budú v rúre piecť asi 5-10 minút na 180 c° cca. Medzitým si ošúpeme a nakrájame cibuľu na tenké kolieska, ktoré opečieme na troške oleja, dávame pozor, aby nezhorkla a aby sa nespálila. Podávame s cibuľovou bagetou ako ozdobu použijeme balzamiko a cesnakové klíčky.

Tagy: Predjedlo