Dezert: Keď sa karamel stretne s karamelom

Dezert: Keď sa karamel stretne s karamelom

Karamelový cheescake.

Vyskúšajte u vás doma recept z Bez servítky!

Suroviny:

500 g mascarpone

250 g jemný tvaroh

1 ks puding bez varenia

250 ml šľahačková smotana

500 g lotus keksíkov

1 ks lotusová nátierka

100 g masla

Zdroj: TV JOJ

Postup:

350 gramov keksíkov si rozdrvíme a zmiešame ich s rozpusteným maslom. Touto zmesou vyložíme spodok formy.

Krém:

Zmiešame 4 polievkové lyžice rozpusteného lotusového krému, jednu smotanu na šľahanie, puding bez varenia, mascarpone a jemný tvaroh. Plnkou naplníme formu až po vrch a dáme stuhnúť do chladničky. Po vybratí z chladničky oblejeme karamelom a ozdobíme lotusovými keksíkmi

Tagy: Dezert