Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Nátierka tuniaková:
2 polievkové lyžice masla nátierkového
2 kávové lyžičky horčice
1 syr tavený
syr v črievku
1 menšia cibuľa
1 tuniak v olej
soľ
maslo
Postup:
Cibuľu nadrobno nakrájame. V miske si rozmiešame nátierkové maslo, maslo, tavený syr a horčicu. Pridáme nakrájanú cibuľu, tuniaka (aj s olejom z konzervy). Všetko dobre premiešame a dosolíme podľa chuti.
Syrovo cesnaková nátierka:
1 tavený syr v črievku
2 PL maslo
5 strúčikov cesnaku
soľ
200 g eidam
tavený syr
soľ
Postup:
Vymiešame do penista. Pridáme roztlačený cesnak a strúhaný tvrdý syr. Premiešame. Natrieme na bagetky a ozdobíme zeleninou.