
Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
olej
soľ, čierne korenie
malá lyžička domácej podravky bez glutamínu
strúčik cesnaku
petržlenová vňať
¼ zeleru, 1 mrkva
½ kalerábu
1 petržlen
¼ póru
1/3 malého karfiolu
1 ks kuracie prsia
Postup:
Do hrnca nalejeme trošku oleja, postupne orestujeme na kocky nakrájanú zeleninu, keď pustí farbu, vložíme na kocky nakrájané kuracie prsia a restujeme, kým nepustí šťavu. Potom pridáme pór a karfiol. Po chvíli zamiešame, dolejeme vodu a necháme variť, kým zelenina zmäkne. Po uvarení ochutíme soľou, korením, nastrúhame strúčik cesnaku, pridáme petržlenovú vňať a necháme ešte 5 - 10 minút povariť