Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
15 ks rožkov
mlieko
vanil. cukor
škoricový cukor
kryštálový cukor
hera
jabĺčka
Postup:
Nakrájame rožky na kolieska hrubšie 1 cm, pripravíme si mlieko s vajíčkami a vanil. cukrom, namáčame kolieska rožkov do zmesi z vajíčok, mlieka a vanil. cukru, ukladáme na vysoký plech, pridáme postrúhane jabĺčka, zmiešane so škoricovým cukrom a kryš. cukrom, takto vrstvime, nakoniec roztopíme pol. kocky hery a polievame žemlovku, po upečení do zlatista vyšľaháme z bielkov tuhý sneh s troškou cukru a dáme na žemľovku, sneh pečieme dozlatista.