Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
500 g mascarpone
250 ml 33 % šľahačky
2 balenia dlhých piškót
práškový cukor 5 - 9 P
podľa chuti tiramisu pasta
1 šálka kávy
2 ČL amareta
balenie mrazených malín,
kakao na posypanie
pusinky na zdobenie
lístočky mäty
čerstvé maliny
kryštálový cukor 1 PL
Postup:
Najprv si spravíme zalievanú kávu do ktorej nalejeme amareto. Potom si spravíme malinové pyré- mrazené maliny povaríme s cukrom a prepasírujeme ich tak, aby sme sa zbavili semiačok. Mascarpone vyšľaháme so šľahačkou a podľa chuti postupne pridáme práškový cukor. Pridáme tiramisu pastu a zase vymixujeme. Do pohárikov si na spodok dáme piškóty namočené v káve, polejeme malinovým pyré a na to dáme krém. Toto opakujeme ešte raz. Na záver tiramisu posypeme kakaom a ozdobíme pusinkami, mätou a malinami.