Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
Bageta svetlá alebo tmavá
Maslo
Údený losos
Cherry rajčiny alebo malé rajčinky
Čierne olivy
Šalát
Petržlenová vnaď
Soľ
Postup:
Bagetu našikmo nakrájame na kolieska. Natrieme maslom, polozíme malé štvorčeky asi 4 cm lososa alebo šalátu. Rajčiny rozkrojíme na polovicu a položíme na lososa alebo šalát. K nim pridáme hlavičku z polovičky čiernej olivy. K olive pridáme kúsok petržlenovej vňate - akoby to lienka jedla. Na rajčinu ešte podávame olivy nakrájane na mini kúsky a to sú bodky lienky. Kanapky sú hotové. Môžeme ich podľa potreby osoliť.