Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Nátierka zo sušených paradajok:
sušené paradajky
mandle
cesnak
čerstvý rozmarín
olivový olej
Bryndzová nátierka:
pažítka
cibuľa
bryndza
mletá červená paprika
maslo
kyslá smotana
soľ a čierne korenie
tavený syr
Zelerová nátierka:
zeler
jablko
vajíčka
majonéza
jarná cibuľka
zakýsaná smotana
citrón
Vegánska:
sušené paradajky
extra panenský olivový olej
mandle
cesnak
čierne korenie
čerstvý rozmarín
Postupy:
Nátierka zo sušených paradajok:
Do mixéra pridáme sušené paradajky naložené v oleji, mandle, cesnak, čerstvý rozmarín a prilievame olivový olej alebo olej z paradajok a poriadne rozmixujeme do hladkej konzistencie.
Bryndzová nátierka:
Bryndzu, nakrájanú jarnú cibuľku, červenú papriku, nátierkový syr a kyslú smotanu zmiešame na vhodnú konzistenciu, posypeme pažítkou,
Zelerová nátierka so zeleným jablkom:
Na jemnom strúhadle nastrúhame zeler, vajíčka na tvrdo, zelené jablko. Pridáme majonézu, citrónovú šťavu, kyslú smotanu, čierne korenie a soľ podľa chuti. Všetko vymiešame do požadovanej konzistencie