Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
133 g dvojfarebných sušienok
40 g masla
100 g bielej čokolády
100 g mliečnej čokolády
100 g horkej čokolády
3 plátky želatíny
558 ml smotany na šľahanie
Postup:
Sušienky pomelieme v mixéri a pridáme rozpustené maslo a po rozmixovaní natlačíme na dno formy na tortu, ktorá je vystlaná papierom na pečenie - zachladíme. V sklenenej miske si nad parou zmiešame 100 g bielej čokolády a 80 ml smotany na šľahanie. Zatiaľ si dáme nabobnať do studenej vody plátok želatíny. Keď je plátok poriadne nadýchaný a čokoláda sa spojí so smotanou, pridáme želatínu do teplej zmesi a rozmiešame, necháme vychladnúť na izbovú teplotu, 108 ml smotany na šľahanie vyšľaháme, a zamiešame do vychladnutej zmesi, zmes vylejeme do formy so sušienkami a necháme poriadne vychladiť. Postup ešte zopakujeme s mliečnou a potom s horkou čokoládou.