Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
4-5 vajíčok (záleží od veľkosti)
4 PL kryš. cukru
4 PL múky
vanilkový cukor
kypriaci prášok do pečiva
1 L vody
1 L oleja
Postup:
Upečieme si z ingrediencií korpus, z ktorého po vychladnutí budeme vykrajovať kolieska.
Plnka:
2 ks mascarpone
1 ks 33 % šľahačky
vanilkový cukor
práškový cukor
Postup:
Všetko spolu vymixujeme a môžme plniť tortičky. Spodok potrieme jemne džemom, navrstvíme plnku, priložíme druhé koliesko, ktoré sme predtým namočili do sirupového nálevu ( dcl malinového sirupu, troska punčovej esencie,) na takto namočené koliesko, dáme časť plnky a prikryjeme vrchným piškótovým kolieskom. To čo sa nám jemným pritlačením vytlačí po bokoch, zatrieme a následne boky posypeme kokosom. Na záver na vrch nastriekame plnku a dozdobíme jahodami.