Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
Šunka bravčová
Strúhaný syr eidam
Majonéza
Plesňový syr (niva, prípadne modrý syr)
Horčica plnotučná
Cesnak
Postup:
Pripravíme si nátierku, do ktorej dáme syr strúhaný, syr v črievku, syr plesňový, majonézu, plnotučnú horčicu a postrúhaný cesnak. Všetko spolu zmiešame a zmesou potrieme bravčovú šunku a zrolujeme.
Šalát:
Paprika
Rajčina
Uhorka
Olivový ole
Soľ
Čierne korenie
Postup:
Papriku, rajčinu a uhorku nakrájame, dáme do misky, pridáme olivový olej, soľ a čierne korenie a premiešame. Podávame s bagetou.