
Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
bravčová masť
cibuľa
maďarská mletá červená paprika
hov. mäso
paprika
paradajka
zemiaky
č. korenie
soľ, rasca
polohrubá múka na halušky
Postup:
Roztopíme masť v kotliku, nakrájame 3 veľké cibule nadrobno, dáme do horúcej masti, opražíme. Medzi tým nakrájame na menšie kúsky mäso, na cibuľu dáme mletú papriku, troška opražíme a pridáme mäso. Opražíme mäso pridáme 1 celú papriku a 2 stredné paradajky. Zalejeme s vodou a necháme variť. Občas premiešame. Potom pridáme zemiaky a necháme variť. Medzi tým dáme variť vodu na halušky, potom sa spravíme cesto na halušky. Keď voda bude vrieť, tak pridáme cesto na halušky. Povaríme, precedíme. Halušky do guláša sa pridávajú pri servírovaní.