Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
1 mascarpone
1 smotanové nátierkové maslo
2 smotany na šľahanie
dlhé piškóty (400 g)
lúpané pistácie
pistáciová pasta
práškový cukor (3 polievkové lyžice)
maslo
instantná káva
kakao
Postup:
Mascarpone, nátierkové maslo, cukor a šľahačkové smotany si vyšľaháme do krému. Do hotového krému dobre primiešame piastáciové maslo (podľa vlastnej chuti). Kúskom masla potrieme dno tortovej formy a vysypeme ho kakaom. Piškóty si prelomíme na polovicu a ponoríme z každej strany do silnej kávy (na menej ako sekundu, aby neboli príliš rozmočené) a ukladáme ich do tortovej formy. Na vrch piškót ide vrstva krému, následne na to znova piškóty a vrstvíme až kým nám neostane posledná vrstva krému. Pistácie si rozmixujeme na malé kúsky a dozdobíme nimi vrch tiramisu. Hotovo.