Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Korpus:
250 g sušienky
120 g maslo
Plnka:
500 g tvaroh jemný
250 g mascarpone
250 ml smotana na šľahanie
120 g práškový cukor
Poleva:
Karamelové salko
Postup:
V mixéri rozmixujeme sušienky, pridáme roztopené maslo a dobre v miske rukou pospájame. Zmes natlačíme do formy na pečenie. Tvaroh s práškovým cukrom jemne zmixujeme, pridáme mascarpone. Vychladenú šľahačku samostatne vymixujeme do tuha a ručne vareškou vmiešame do zmesi. Na korpus zo sušienok navrstvíme plnku. Pekne uhladíme, polejeme karamelovým salkom, dozdobíme lotus sušienkami a dáme stuhnúť do chladničky