Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
krkovička
veľký pohár paradajkového pretlaku
cesnak, sojová omáčka
červená mletá paprika
med
mrkva
zemiaky
cheddar
paradajky
červená cibuľa
limetka
avokádo
Postup:
Z pretlaku, cesnaku, soli, sójovej omáčka, červenej papriky, medu a mrkvy si spravíme marinádu, do ktorej dáme na väčšie kusy nakrájanú panenku. Dáme piecť na cca 4 hodinky, po upečení natrhám mäso vidličkami. Na plech si dám rozkrojene zemiaky v šupke, osolím, okorením, pokvapkám olejom a upečiem. Tesne pred dopečením posypem strúhaným cheddarom
Šalátik pico de gala:
Nakrájam paradajky, cibuľu, osolím a pokvapkám šťavou z limetky.