Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujete:
· Maslové keksíky 210 g
· Maslo 100 g
· Citrónový cukor 4 ks
· Jemný tvaroh 250 g
· Mascarpone 200 g
· Citrónová šťava
· Smotana na šľahanie 180 g
· Biela čokoláda 200 g
· Citrón na ozdobenie
Postup:
Korpus si vytvoríme z rozdrvených keksíkov a pridáme do neho dve balenia citrónového cukru s rozpusteným maslom a utlačíme vo forme. Rozpustíme bielu čokoládu ponorenú v smotane na šľahanie. Rozmiešame a necháme vychladnúť. Do misky si dáme tvaroh, mascarpone a citrónový cukor dve balenia. Rozmixujeme. Pridáme krém z bielej čokolády a poriadne vymixujeme, pridáme citrónovú šťavu a premiešame. Krém vylejeme do korpusu, zahladíme a necháme chladiť. Dozdobíme plátkami citrónu.