
Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
1 kg hovädzích rebier
2 x hlava cesnaku
2 x zemiaka
2 x cibuľa
3 x mrkva
1 x zeler
2 x petržlen
Nové koreniny
soľ
korenie
2 x vajíčko
1 x slanina
Postup:
Dám piecť 1 kg rebier a rozkrojenú cibuľu. Rebrá ani cibuľa sa neopierajú kvôli baktériám. Pečiem na 180 ° cca 15 min. Po 20 min. pečenia predelíme všetko do kastróla, pridáme celý rozpolený cesnak - neolúpaný, pridáme dve rozpolené mrkvy, menší zeler a dva petržleny a 6 guliek nového korenia. Nepridávam čierne korenie ani soľ. Zalejeme vlažnou vodou a dáme variť bez pokrievky, akonáhle sa začne variť, stiahneme na minimum varíme podľa toho, ako máme čas. Nakrájame si v medzičase na maličký zvyšok zemiaky, mrkvu a zeler. Nakrájame si slaninku a tú dáme opekať. Vývar scedíme pomaly a je hotovo. Pridáme na kocky zemiaky, mrkvu, zeler a päť strúčikov cesnaku so slaninou, cesnaku pokojne viac. Nakoniec dáme vajíčko rozmiešané, osolíme, okoreníme.