Dezert: 3 poschodia alebo 4?

Dezert: 3 poschodia alebo 4?

Domáci Francúzky krémeš.

Pripravte si u vás doma recept z Bez servítky!

Suroviny:

Múka

Med

Kypriaci prášok

Vajcia

Mlieko Maslo

Kryštálový cukor Smotana na slahanie

Vanilkový cukor Ovocie

Zlatý klas

Zdroj: TV JOJ

Cesto: 

Vajcia, cukor, med a maslo vymiešame nad parou dopenista a dáme do múky. Vypracujeme cesto, rozvaľkáme, dáme na plech a pečieme na 180 stupňov 6 minút. Po upečení vykrájame a naplníme. V mlieku rozrobíme zlatý klas, pridáme žĺtka, cukor a necháme vychladnúť. Šľahačku vymiešame a dáme chladiť. Keď mame všetko schladené, naplníme, dozdobíme a podávame.

Tagy: Dezert