Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
1 kg kvasená kapusta
1 cibuľa
2 bal. sušené huby
Pár kusov sušené slivky
1,5 l mlieko plnotučné
2 bal. smotana na šľahanie
Čierne korenie/ nové korenie
Soľ
Múka
Olej
Postup:
Kvasenú kapustu pokrájame na drobno. Na troche rozpáleného oleja osmažíme cibuľu, k cibuli neskôr pridáme pokrájanú kapustu, soľ, korenie a zalejeme vodou tak aby bola kúsok nad kapustou. Keď kapusta zovrie pridáme sušené huby a slivky, varíme do zmäknutia kapusty. Medzičasom si pripravíme zátrepku z mlieka, smotany a múky. Múku dávame od oka podľa množstva polievky. Keď máme kapustu zmäknutú pridáme pripravenú zátrepku. Prevaríme a hotovo