
Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
hokkaido
cesnak
zemiak
tekvicový
olej
šľahačka 33 %
šalotka
čierne korenie
morská soľ
vegeta
chlebík
maslo
slaninka
parmezán
tekvicové semiačka
Postup:
na masle opražíme nakrájanú tekvicu, cesnak, zemiak, pridáme koreniny soľ , a nakrájanú šalotku. Všetko orestujeme a podlejeme vývarom. Po uvarení vymixujeme do hladka, dochutíme a dáme šľahačku. Polievku dozdobíme opečenými kúskami slaninky, ktoré sme opekali spolu s tekvicovými semienkami. Tanier dozdobíme tekvicovým olejom a nastrúhaným parmezánom. Podávame s chlebíkom, ktorý opečieme na masle a cesnaku