Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
· Múka hladká
· Vajce
· Kvalitní trstinový cukor
· Rum
· Mlieko plnotučné
· Orechy
· Creme frache
· Hruška
· Víno
· Máslo
Postup:
Na cesto potrebujeme mlieko, maslo, múku, rum, vajce, cukor, cesto pečieme vo formičkách na caneles na 180 stupňov cca 40-50 minút.
Orechový sirup:
Orechy naložíme na 48 hodín do vody, následne rozmixujeme, prepasírujeme, pridáme cukor a redukujeme do správnej štruktúry
Hruška vo víne:
Dáme variť červené víno s cukrom, do ktorého vložíme očistenú hruška a chvíľu povaríme, následne dáme vychladiť.