Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
ingredience:
maslová tekvica
mlieko
maslo
cukor
soľ
vajce
detská krupica
hrušky
škorica mletá
práškový cukor
dehydrované maliny
čerstvé maliny
tekvicové semienka
zakysaná smotana
smotana 33 %
muškátový oriešok
zázvor
tmavý rum
Postup:
Časť tekvice upečieme v trúbe a urobíme z nej pyré, ktoré uvaríme s mliekom, maslom, cukrom a pridáme detskú krupicu. Až nám vznikne cesto, ktoré sa nelepí, tvz odpaľované cesto, necháme ho trochu vychladnúť a zamiešame do nej vajce. Tvarujeme gnocchi a varíme na pare cca 10 minút. Časť tekvice skarameliuijeme so zázvorom, pridáme rum a dáme zamraziť, tesne pred podávaním rozmixujeme so smotanou a urobíme zmrzlinu. Pripravíme si karamel so škoricou, pridame nakrájane a očistene hrušky as karamelizujeme. Kyslú smotanu dochutíme práškovým cukrom. Tekvicové semienka skaramelizujeme s práškovým cukrom.