Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
2 ks cibuľa
5 ks kôra z parmezánu
4 žĺtka
100 ml suché víno biele
20 g parmezán
100 ml smotana na šľahanie
soľ, korenie
40 g hľuzovka
5 ml extra virgin olivový olej
20 g maslo
Suroviny:
Cibuľka sa skaramelizuje na olivovom oleji a masle do zlatista, dá sa bokom, parmezánová kôra sa da na papier na pečenie a da sa do mikrovlnky na 1 min. 30 sec. a nechá sa vychladiť, sabayone spravíme tak, že do misky dáme žĺtka a víno a soľ a našľahávame nad vodným kúpeľom, pri určitej teplote sa da dole pridá parmezán a necháme vychladnúť, keď vychladne, pridáme smotanu na šľahanie a prelejeme do ISI fľaše, dáme 2 bombičky a necháme v chladničke vychladnúť 1 hodinu, pred podávaním nahrejeme, do taniera dáme cibuľku skaramelizovanú s parmezánovými krutónmi, na to nastriekame sabayone penu a na vrch čerstvú hľuzovku.