Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
plnka
500 g ricotta
125 g práškový cukor
10 0g pistácie, čokoláda, kandizované ovocie - podľa toho, kto chce, akú plnku
Cesto na cannoli:
250 g múka hladká preosiata
30 g cukor
1 x vajce
1 x žĺtok
50 g tuk bravčový
soľ
1 lyžička škorica
60 g Víno Marsala
500 ml olej slnečnicový
Postup:
Cesto si spravíme zo všetkých ingrediencii spolu okrem oleja, ten je určený na fritovanie, cesto necháme vychladnúť v chladničke 2 hodiny, po vybratí, vyvaľkáme na tenké cesto a vyrezávame na formy, cesto obalíme okolo formy a fritujeme pri teplote 175 stupňov cca 3 min. Nechame vychladnúť a naplníme cesto ricotovym kremom.