Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
Slanina
5 vajec
1 pl majonézy
1 strúčik cesnaku
Soľ
Korenie
Vňatka
Cigánsky chlieb
Pol kila múky
Štipka sóda bikarbóna
Soľ
Voda podľa potreby
(Pomleté oškvarky)
Bravčová masť na natretie
Postup:
Z alobalu si spravíme rolku, na nej obmotáme slaninu, potrieme žĺtkom a dáme piecť na 180 stupňov na 10 minút.
Plnka:
Nastrúhame si vajíčko, pridáme lyžicu majonézy, strúčik cesnaku, korenie soľ a nastrúhame syr chedar a pridáme vňatku, všetko spolu zamiešame a naplníme slaninu.
Chlieb:
Do misky si dáme múku, soľ, štipku sódy bikarbóny, pomleté oškvarky, vodu, pracujeme cestom, pokiaľ sa prestane lepiť na ruky. Narežeme a vykrajujeme si krúžky a dáme na panvicu piecť