Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
Jahody čerstvé
Jahody mrazené
Mrazom sušené jahody
Mascarpone
šľahačka
Pistácie
Maliny
Kokos strúhaný
Biela čokoláda
Drvené sušienky
Pena:
Vyšľaháme 250 g mascarpone so 400 ml šľahačkou a cukrom. Šľaháme do pevnej hmoty a odložíme do chladničky.
kokosové guľky:
Mascarpone dáme do misky, prisypeme cukor, zamiešame, potom pridáme kokos. Urobíme guličky a obalíme v kokose.
Jahodová omáčka:
Dáme do hrnce mrazené jahody, cukor a rozvaríme.
Jahodový kaviár:
Nakrájame na čo najmenšie kostičky čerstvé jahody
Čokoládová dekorácia:
Vo vodnom kúpeli rozpustíme bielu čokoládu. Vylejeme ju na plech s pečiacim papierom. Rozotrieme a posypeme pistáciami a sušienkami.