Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
1 ks hokkaido
3 ks väčšia mrkva
hrsť cherry paradajok
veľká celá cibuľa
1 ks hlavička cesnaku
olivový olej
talianske korenie
soľ
čierne mleté korenie
zeleninový vývar
smotana na šľahanie
kokosové mlieko
chlieb
mozzarela struhaná
cesnak
talianske korenie
Postup:
Hokaido, mrkvu, paradajky, cesnak, cibuľu polejeme olivovým olejom. Pridáme soľ, talianske korenie a čierne korenie. Pečieme cca 30 minút pri teplote190 stupňov( do zmaknutia). Potom zeleninu rozmixujeme ponorným mixérom, pridáme teplý vývar, smotanu a za veľkú lyžičku kokosového mlieka. Povaríme 5 minút, nech sa spoja chute.