Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
1 ks Tmavý chlieb
500 g hovädzej sviečkovice
5 ks Vajec
1 ks Hubový garum
250 ml Rajčinový pretlak
Granulovaný cesnak
Cibuľa
Kapari
Soľ a korenie
Postup:
Vykrojím si krúžok s tmavého chleba a opečiem v tousteri, hovädziu sviečkovicu nakrájam na malé kúsky a naložím do hubového garumu - vajíčka s maslom na panvici za stáleho miešania pomaly zohrejem na teplotu, aby sa nezačali zrážať, ale sa z nich začala vyparovať voda. Takto postupujem, až kým je z vajíčok sýto oranžová lepkavá hmota. Vyrobím si domáci kečup z rajčinového pretlaku, sušenej cibule, granulovaného cesnaku, rozpučených kapár, soli a korenia - všetko dám na seba: toust, tatarák, vajíčka, soľ, korenie a kečup