Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
500 g karamelové sušienky
3 PL karamelová nátierka
250 g Mascarpone
2 PL práškový cukor
200 ml smotana na šľahanie
Postup:
Mascarpone si vyšľaháme s práškovým cukrom a smotanou na šľahanie na hladký tuhý krém. Formu si jemne potrieme krémom, aby sa keksíky nešmýkali a poukladáme keksíky. 10 ks vedľa seba, na keksíky natrieme krém a vrstvíme. Vrch ukončíme krémom. V pohári si premiešame lotus crunchy, ak je veľmi tuhá, môžeme ju zohriať v mikrovlnke. Koláč pokvapkáme nátierkou a dozdobíme sušienkami. Necháme zmäknúť.