Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
stopkový zeler
cesnak
limetka
červená cibuľa
chilli omáčka
koriander
zázvor
citrónová tráva
hnedý cukor
marakuja
ghee maslo
losos
hrebenatky
pomaranč
hrubá soľ
ryžový papier
olej
nori riasy
karamelizovaná cibuľka
Postup:
Lososa naložím do zmesi cukru a soli /gravlax/. Nakrájam stopový zeler, cibuľu koriander, cesnak a lososa obalím do tejto zmesi, kúsky lososa potom zabalím do namočených rias s ryžovým papierom akoby suši. Hrebenatky zľahka opražím na oleji a pridám na tanier k lososu. Pokvapkám pomarančom. Omáčku spravím z citróvej trávy ktorú vyvarím spolu s marakujou v smotane a zahustím maslom.