Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
biela čokoláda
smotana 33 %
plátková želatína
čaj earl grey
horká čokoláda
smotana 33%
pomaranč
mliečna čokoláda
smotana 33 %
čerstvé maliny
lyofilizované maliny
matcha
mango pyré
mikrobylinka
škorica mletá
pomarančový likér
mandle sekané
pasterizované žĺtky
soľ
mleko
cukor
čerstvé maliny
mikrobylinky
Postup:
V smotane uvaríme čaj, rozohrejeme bielu čokoládu, vyšľaháme smotanu, pridáme rozohriatu nabobnanú želatínu, všetko zmiešame, naplníme do foriem, dáme do mrazničky, horkú čokoládu rozohrejeme, pridáme želatínu, všetko zmiešame s vyšľahanou šľahačkou a pridáme pomarančovú kôru, naplníme do foriem a dáme zamraziť. Mliečnu čokoládu rozohrejeme, pridáme škoricu, rozpustenú želatínu, všetko zmiešame s vyšľahanou šľahačkou, naplníme do foriem a dáme zamraziť, pomarančovú kôru skandizujeme v cukrovom odvare a pomarančovom likéri, mandle opražíme, z cukru urobíme karamelovú ozdobu, cukor a vodu zmiešame, smotanu zahrejeme s mliekom, žltky s cukrom vyšľaháme, zahrejeme na 70 stupňov C., pridáme matchu, trošku dosolíme a dáme mraziť, pred podávanim šľaháme.