Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
Smotana
Mascarpone
Vanilka
Korpus:
Vajíčka
Múka
Kypriaci prášok
Cukor vanilkový
Cukor
Olej
Voda
Slivkový lekvár
Pomarančová šťava
Brandy
Cukor na namočenie korpusu
Čokoláda
Kakakové maslo
Velvet sprej - biely, červený
Cukrárska hmota - zelená, hnedá
Agar agar
Mrazené ovocie
Citrón
Cukor
Postup:
Zo smotany a mascarpone vyšľaháme krém, pridáme vanilku, zo smotany a mascarpone vyšľaháme krém, pridáme vanilku, upečieme korpus, rozdelíme na tri časti - kakaová, orechová vanilková - do formy dáme krém, vložíme malé koliesko namočené v náleve z pomarančovej šťavy a brandy, zlepšíme lekvárom, formu dáme zamrznúť, po zamrznutí vyberieme jablká, namočíme do čokolády a postriekame velvet sprejom z cukrárenskej hmoty, vymodelujeme lístok a stopku, dáme schladiť, pripravíme ovocný sorbet, pri podávaním dozdobíme kvetmi a kaviárom z ovocia, ktorý sa robí rovnako ako kaviár v hlavnom jedle.