Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
Ďatle, sladké zemiaky na uhlí, vajce, cukor, muka, mlieko
Mak. karamel (mak, cukor, hnedý cukor, maslo, smotana )
Zmrzlina (ihličie, cukor, smotana, bazalka )
Tvaroh (tvaroh, vanilka, cukor, kardanom mletý, vanilka lusk)
Postup:
Ráno hneď spravím rýchly zmrzlinu zo smrekového oleja, bazalky, smotany a single sirupu. Potom vyšľahám cesto na "špongiový" koláč. Batáty, ktoré budú vonku v pahrebe, ďatle dusené, vajce, cukor, med, múka a dáme piecť na 20 minút, potom rýchly makový karamel: karamel z cukru, pridám mak, maslo, smotanu. Na tvaroh vymiešam len vanilkový cukor, tvaroh a kardanom.