Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
bravčová panenka
olej
slanina
biele víno
cícer
paradajky
soľ
korenie
cibuľa
šampiňóny
rozmarín
Postup:
Cícer si deň dopredu namočím,uvarím ho do mäkka a keď je mäkký tak si ho scedím. Panenku si očistím, osolím, okorením, opečiem ju na panvici na troške oleja zo všetkých strán. Vložím do zapekacej misy a nechám dopiecť v rúre. Na panvici orestujem slaninku s cibuľou, pridám šampiňóny, uvarený cícer, paradajky, trošku vína, osolím a okorením, dochutím rozmarínom. Povarím a pokvapkám citrónom.
Omáčka:
V hrnčeku rozpustím maslo, pridám cesnak, rozmarín, biele víno, citrónovú šťavu a povarím.