Predjedlo: Zdravé smraďošky

Predjedlo: Zdravé smraďošky

Špaldové štangle s vajíčkovou nátierkou a zeleninou.

Pripravte si u vás doma recept z Bez servítky!

Suroviny:

250 g špaldovej múky

280 g gréckeho jogurtu

1 kypr. prášok do pečiva

Štipka soli a sezamové semiačka

Postup:

Cesto zamiešame a vytvoríme bochník, z ktorého rozvaľkáme hadíky a dáme do trúby na 190 stupňov Celzia cca na 20 - 25 min.

Zdroj: TV JOJ

Nátierka:

5 ks vajce

100 g maslo izbovej teploty

2 Plnotučná horčica

2 PL grécky jogurt

1 tavený syr 

1/2 ks menšia cibuľa

podľa chuti soľ

K tomu zelenina: Čerstva paradajka a reďkovka

Tagy: Predjedlo