Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
sušienky karamelové
maslo
mascarpone
syr krémový
smotana na šľahanie
nátierka karamelová
pribináčik vanilkový
karamelový extrakt
Postup:
Sušienky rozmixujeme. Prilejeme rozpustené maslo a spracujeme. Masu vtlačíme do tortovej formy s priemerom 20 cm, ktorej dno sme vystlali papierom na pečenie. Smotanu vyšľaháme a postupne pridáme mascarpone, krémový syr, pribináčik a vanilkový extrakt. Vymixujeme spolu. Nátierku vložíme na pár sekúnd do mikrovlnky a po častiach pridávame do krému. Krém navrstvíme na sušienkový základ a uhladíme. Vložíme na 30 minút do mrazničky. Na polevu si znova rozpustíme v mikrovlnke nátierku a nalejeme na vychladnutý cheesecake. Necháme v chladničke najlepšie vychladnúť do druhého dňa alebo dáme zmraziť ešte 1 h.