Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
Mleté hovädzie
Bulgurová múka
Mäta
Petržlenová vňať
Cibuľa
Cesnak
Rímska rasca
Škorica
Muškátový orech
Chilli,Citrón
Soľ
Korenie
Granátové jablko
Melasa z granátového jablka
Postup:
Do namočenej bulgurovej múky zamiešame mleté hovädzie, nakrájanú cibuľu a cesnak najemno. Pridáme nasekanú petržlenovú vňať a mätu. Dochutíme soľou, čiernym korením, škoricou, muškátovým orechom a rímskou rascou. Z hmoty vypracujeme guľky ktoré naplníme granátovým jablkom. Vypražíme ich a podávame.
Tahini omáčka:
Tahini
Citrón
Cesnak
Soľ
Postup:
Všetky ingrediencie spolu rozmixujeme do hladkej konzistencie.