Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny korpus:
6 x vajíčko (z bielkov sneh)
40 g trstinový cukor
30 g holandské tmavé kakao
100 g kokosová múka
1 prášok do pečiva
100 g masla
horká čokoláda
čerstvé maliny
Suroviny krém:
400 g Mascarpone
200 ml smotana na šľahanie
1 sáčok vanilkový cukor + práškový cukor podľa chuti
Postup:
Oddelíme si žĺtky a z bielkov vyšľaháme sneh. Všetky suroviny do cesta zmiešame a pečieme na papieri na pečenie na 160° približne 40 minút. Maliny si tepelne upravíme - vidličkou ich popučíme na panvici s trochou masla a s trstinovým cukrom, môžeme pridať trochu škrobu na zahustenie. Necháme vychladnúť a zatiaľ si vyšľaháme krém. Po vychladnutí cesta pridáme malinové pyré a krém. Ozdobíme čerstvou mätou, malinami a nastrúhanou tmavou čokoládou.