Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Hovädzí tatarák
Suroviny:
150 g hov. mäsa
2 ks žĺtok
paprika sladká mletá
rasca mletá
soľ
čierne mleté korenie
olivový olej
worčestrová omáčka
sójová omáčka
stredne veľká cibuľa
č.l. horčice
č.l. kečupu
Postup:
Všetky suroviny zmiešame dokopy a dochutíme dochucujeme kým tatarák nechuti výborne. Podávame na hrianke.
Lososový tatarák
Suroviny:
150 g losos
soľ
korenie
limetka
horčica plnotučná
petržlenová vňať
olivový olej
cibuľa
Postup:
Z lososa stiahneme kožu, nakrájame na rovnaké malé kúsky. Pridáme všetky suroviny zmiešame. Podávame na hrianke.
Cuketový tatarák
Suroviny:
3 ks menšej cuketu
soľ
korenie
cibuľa
cesnak
horčica
kečup
sójová omáčka
Postup:
Cuketu nastrúhame na na hrubom strúhadle, nasolíme a necháme odstáť. Na oleji zarestujeme cibuľu, neskôr pridáme cesnak. Cuketu vyžmýkame z vody a dáme na cibuľový základ. Zarestujeme na cca 5 min. Necháme vychladnúť a zmiešame všetky suroviny dokopy. Podávame na hrianke.