Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
4 vajcia
4 PL kakaa
400 gramov orieškového krému
pol vrecka kypriaceho prášku
2 hrušky
75 gramov masla
200 gramov hladkej múky
200 gramov mliečnej čokolády
400 gramov malín
med
Postup:
Zmiešame kakao, múku, kypriaci prášok v jednej mise. V druhej miske zmiešame vajcia, orieškový krém, maslo a vymixujeme. Do tekutej zmesi pridáme vymixované hrušky. Do tekutej zmesi pridáme sypkú zmes. Do formy na pečenie nalejeme pol zmiešanej zmesi, pridáme maliny a mliečnu čokoládu a prilejeme druhú polovicu zmesi. Pečieme asi 25 minút pri teplote 200 stupňov. Malinové coulis na potretie dezertu urobíme na panvici tak, že rozpustíme maliny a med. Upečené cesto vykrojime do tvaru krúžkov a na záver na ozdobu pridáme 3 maliny na vrch dezertu.