Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
1 kurací vývar - 130 ml
kokosové mlieko - 100 ml
koreň zázvoru
citrónová kôra
tom yum cestoviny
sójová omáčka
šampiňóny
tigrované krevety
soľ
Postup:
Priveďte vývar do varu. Koreň zázvoru a stonku citrónovej trávy nakrájajte na kocky alebo nastrúhajte citrónovú kôru. Všetko pridajte do vývaru, varte 4 minúty. Huby nakrájame na malé kúsky, nasekáme lístky limetky alebo citróna. Všetko pridajte do vývaru spolu s akoukoľvek rybou alebo sójovou omáčkou, varte ďalšie 3 minúty. Potom pridajte ošúpané krevety, tom yum pastu a kokosové mlieko. Varte nie dlhšie ako tri minúty, nalejte na taniere a ozdobte vetvičkami koriandra.