Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
• 4 plátky kvalitného pečiva (napr. ciabatta alebo bageta), nakrájané na hrubé plátky
• 2 veľké paradajky, nakrájané na tenké plátky
• 2 strúčiky cesnaku, olúpané a nakrájané na polovice
• 150 g mozzarelly, nakrájanej na tenké plátky
• Extra panenský olivový olej
• Čerstvá bazalka na ozdobu
• Soľ a čierne korenie podľa chuti
Postup:
Grilovanie pečiva: Rozohrejte gril alebo grilovaciu panvicu na stredné teplo. Položte plátky pečiva na gril a opečte ich z oboch strán, kým nebudú zlatisté a krásne krehké. Natrieť cesnakom: Hneď po vybratí pečiva z grilu, potrite každý plátok cesnakovou stranou. Týmto spôsobom sa do pečiva prenesie vôňa a chuť cesnaku. Montáž: Na každý plátok pečiva položte niekoľko plátok paradajok a mozzarelly. Posypte soľou a čiernym korením podľa chuti. Zakvapkajte olivovým olejom.