Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
500 g mascarpone
250 g tvarohu odtučneného
Struková vanilka
100 g cukru
Všetky ingrediencie zmiešame dokopy a mame hotový krém.
Malinový sorbet:
Cukor 500 g
Maliny mrazené 1 kg
Voda
Necháme zvariť vo vode a následne uložíme do mrazu.
Slaný karamel:
200 g cukor
50 g maslo
225 g smotana 33 %
1,5 g soľ
Keď sa schladí na 50 stupňov, pridáme 25 g čokolády tmavej.
500 ml Šľahačka 40% vyšľahaná
Filo cesto re
Cukor 30 g
Maslo 50 g
Prekladáme cesto - 10 plátov - každý plat potrieme maslom a cukrom, dáme zapiecť do trúby na 8 minút, neskôr po vybratí polámeme. Na spodok misky dáme mascarpone krém, na to sorbet, slaný karamel, vyšľahanú šľahačku a polámané filo cesto. Posypeme práškovým cukrom.