Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
bryndza
smotana
plátková želatína
kysla smotana
cukor múčka
hnedý cukor
marhule čerstvé
marhuľovica
celý koriander
maslo
bilky
hladká múka
lyofilizované marhule
ovocie
smotana
čerstvý špenát
čerstva mäta
olej
Postup:
Bryndzu vyšľaháme, smotanu vyšľaháme, z cukru urobíme karamel a želatínu nabobnanú rozohrejeme v troche smotany, všetko zmiešame a naplníme do formy, necháme zamraziť, kyslú smotanu dochutíme cukrom, na karamely orestujeme marhule, celý koriander, marhuľovicu, časť dáme zmraziť, časť zmixujeme a prepasírujeme. Z masla, cukru, bilkov a hladkej múky urobíme cesto a upečieme čipsy, zmrznutú časť marhúľ rozmixujeme so smotanou, urobíme zmrzlinu, špenát zahrejeme s mätou a olejom na 60 C, rozmixujeme a precedíme.