Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
200 g horkej čokolády (min 70 %) alebo pravého kakaa
75 - 100 g čerstvého masla (prípadne kokosový olej)
3 - 4 vajcia z voľného chovu
Bobuľovité ovocie (čerstvé alebo mrazené), napr. čučoriedky, ribezle, maliny a pod.
Trstinový cukor
Soľ
Malinová omáčka z malín
Postup:
Horkú čokoládu a maslo spolu pomaly roztopíme v horúcom kúpeli. V jednej mise si najprv zmiešame čokoládu so žĺtkami. Z bielok vyšľaháme sneh a vmiešame ho do zmesi. Pridáme bobuľovité ovocie. Celé cesto vylejeme na plech, ktorý môžeme vystlať papierom na pečenie. Necháme piecť cca 15 min na 180 °C. Potom ho vyberieme a necháme vychladnúť.