Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Príloha:
Zemiaky, mlieko, maslo, cheddar, soľ a korenie, muškátový orech
Postup:
Zemiaky uvaríme domäkka (my budeme variť v parnej rúre), ochutime, pridáme maslo syr a vymiešame dohladka.
Mäso:
Hovädzie mleté mäso, mrkva, stonkový zeler, cibuľa, koreniny, paradajkový pretlak, pasta, múka, červené víno, worcester omáčka, hovädzí vývar, koreniny, bylinky, rozmarín a tymian, hrášok
Postup:
Cibuľu a zeleninu ošúpeme a nadrobno nakrájame, orestujeme, nech pustí šťavu, pridáme mäso a dalej restujeme dohneda, ochutíme všetkými prísadami, podlejeme vínom, chvíľu zredukujeme, podlejeme vývarom a necháme variť minimálne hodinu, ideál 3 h (my budeme variť v párnej rúre). Do muffinových foriem si naukladáme tortilly. Tie nám nahrádzajú funkciu formičiek, chvíľku predpečieme, vyplníme mäsovou plnkou, navrch dáme hotové zemiakové pyré a necháme krátko zapiecť.
Šalát:
uvarená cvikla, ružičkový kel, pekanové orechy, vogerlsalat, granátové jablko
Postup:
Všetko chvíľu ugrilujeme, zalejem dresingom, ktorý si pripravíme na panvici.
Dresing:
balzamový ocot a olej, hnedý cukor a med