Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
- 1 kg tekvice Hokkaido
- 2 ks mrkva
- 1 ks cibuľa
- 2 strúčiky cesnaku
- 2 lyžice olivového oleja
- 3 poháre kuracieho vývaru
- soľ a čierne korenie
- tekvicové semiačka
Postup:
Tekvicu ošúpeme, odstránime semienka a nakrájame na kúsky. Mrkvu, cibuľu a cesnak ošúpeme a nakrájame na menšie kúsky. Všetky prísady restujeme v hrnci na troche olivového oleja nejaké 3 minútky. Potom to zalejeme kuracím vývarom a varíme pod pokrievkou domäkka. Na záver polievku rozmixujeme dohladka a ochutíme soľou a čiernym korením.